There’s no such thing as a free lunch – een vrijblijvend gesprek zien we echter wel zitten omdat dit ons de kans geeft om werkelijk in te schatten of we u kunnen helpen met ons advies.

Best Advice bvba

Brabantstraat 48

8850 Ardooie

stefan@bestadvice.be

heidi@bestadvice.be

BE  0680 949 403

© 2017 by Best Advice

Adviesdiensten

Advies inzake de optimalisatie van de huidige bedrijfscommunicatie

Hoe scoort uw bedrijf vandaag op het vlak van marketing- en communicatie? Lukt het u om de mensen te bereiken die u wil bereiken? Gebruikt u alle mogelijkheden al? Aan de hand van een SWOT-analyse proberen wij al deze vragen te beantwoorden. Via een uitgebreid marketing- & communicatieplan gaan we de strijd aan met zwaktes en bedreigingen. 

Eerder op zoek naar iets extra? We zoeken voor u uit of remarketing, online advertising, free publicity (what’s in a name?) of merchandising iets voor u kunnen betekenen. Samen gaan we op zoek naar de ideale middelen die kunnen bijdragen aan uw naamsbekendheid. 

Advies inzake de opstart van een nieuwe bedrijfscommunicatie

U bent als ondernemer net gestart, maar heeft nog geen idee hoe u potentiële klanten moet bereiken? Best Advice denkt samen met u na hoe de missie en visie van het bedrijf kunnen vertaald worden in een goed communicatiebeleid. We bieden u een uitgebreid communicatieplan en helpen beslissen via welke kanalen en op welke manier u het best communiceert. 

Media-advies

Communiceren is niet altijd even makkelijk. Als ondernemer weet u misschien niet welk kanaal u moet gebruiken en hoe u het beste uw publiek bereikt. Best Advice biedt ondersteuning voor het kiezen van het geschikte medium, zowel off- als online. We bekijken of dat voldoende is en gaan indien nodig een stapje verder: we ontwikkelen uw eigen medium. Met een gedetailleerd mediaplan houdt u ten allen tijde een overzicht van de gekozen kanalen, de timing en het budget.  

Please reload