Visit Bruges Convention Bureau

​Het Brugse Congresbureau was op zoek naar een partner die de gekende meeting en incentive guide kon omzetten naar een digitale versie die makkelijk aanpasbaar is en bovendien kon geïntegreerd worden in hun bestaande website.

Contactpersoon: Jasmine Kestens en Isabelle D'Hondt


Aanpak

Na overleg met het Brugse Congresbureau en na een interne creatieve brainstorm over de functionaliteiten van het e-zine dat bovendien makkelijk zelf aanpasbaar moest zijn, kozen we voor een professionele presentatie in Powerpoint. Niet voor de hand liggend misschien? Zeker niet... maar wel super handig. De look en feel gaven we in handen van een echte powerpoint professional, de sjablonen van de powerpoint werden zo opgemaakt dat ze aanpasbaar waren door eigen medewerkers. Resultaat was een superpractische tool die via een plugin omgezet wordt naar een HTML versie, perfect integreerbaar in de bestaande website. 


Resultaten

De introductie van het e-zine was een succes. Het e-zine krijgt jaarlijks een grondige update met nieuwe input of extra's.

Kleine aanpassingen gebeuren door het communicatieteam van het Bruges Convention Bureau. 

Het e-zine is altijd up to date en een praktische tool bij de organisatie van een congres of event in Brugge. Missie geslaagd!